tisdag 23 augusti 2011

Oh hoppy day

Vi som är gästinspiratörer fick ju med oss varsitt litet uppdrag över sommaren; mitt blev att göra fem olika sorters alster med en viss stämpel - Whimsy Frog från Whimsy Stamps. Denna lilla sötnos har varit med på ett alterprojekt tidigare och här kommer ytterligare tre alster.

Ett helt vanligt dubbelvikt kort med papper från Jenni Bowlins båda paper pads Classic Red/Black och Family Tree, samt målade och distressade chipboardflaggor från samma tillverkare. Blommorna är från YouDo.

Visst är han söt, den lille krabaten? Jag har målat med copics i grönt och brunt och även duttat med blendern för att få lite knottrigt skinn på honom. Ögonen är lackade med Glossy Accents.
Till vänster anas en pebble - jag har varit lite busig och pillrat bort klisterlappen från dekorationen och limmat dit en egen, matchande cirkel.

LänkHär är ett vintageinspirerat bokmärke med samma groda förstås. Spetsen heter Cynthia och den vackra trollsländan i metall hittar ni här.

Både tagen och cirkeln är infärgade med mist - jag har använt glimmer mist-setet Adventure från Tattered Angels, underbara färger!

Och så till sist en snabbt ihopfixad gå-bort-present med papper från Bo Bunnys serie Gabrielle samt lite spillbitar.

Tack för titten! Skriv gärna en kommentar, då blir jag så glad...

Anneth/Lillnettan

5 kommentarer:

Sussie sa...

Jättefina alster!

Carina sa...

Så läckra:) grodan är så söt.

Terés sa...

Du gör ju alltid så snygga och välarbetade alster! Inga undantag idag heller... :)

Kram!

snojbi sa...

Kanonsnygga alster.
Grodan är ju för gullig

Lotta sa...

Mycket fina, och grodan är verkligen en okysst prins!