fredag 28 december 2012

Julehjärtan

Vill visa mitt fina julhjärta, enkelt men fint.


 
Det fina pappret kommer från Pink Paislee (http://enlitenbutik.net/product.do?productId=PP_00809), ett utklippt rött hjärta har fått halvpärlor på sig och sen ramats in i vit ram. Enkelt men fint. Två värmeljus i mandelmusselformar får värma upp hjärtat i vintermörkret. Den lilla tomtenissen har min dotter gjort på dagis, den är så ful så den är söt.
 
 

 
Ett litet filthjärta fastknuten på en ruta gjord av Pink Paislees papper. På filthjärtat är en julstjärna i rött papper fastsatt samt ett lacksigill med god jul. Allt är monterat med hjälp av ett rött läderband på den cylinderformade vasen.
 
 
 I vasen ligger det lite blåbärsris, en cypress bit samt två stycken elegansnejlikor.
 
 
 

Ett pepparkakshjärta gjort av brun cardstock som sytts ihop med hjälp av symaskinen, passade på att bulla till det lite genom att fylla hjärtat med bomullsvadd. Hittade en tomte bild i bruna toner, vet dock inte varifrån den kommer.

 
Blommorna kommer från Prima flowers (http://enlitenbutik.net/product.do?productId=PMA_561451) , bladen är skapade av grön cardstock som sedan böjts till för att skapa mera liv i dem. En giant rhinestone (http://enlitenbutik.net/product.do?productId=HFGR3412)  från Glitz fick dekorera fästet av det gröna fina bandet.
 
 
Gillar verkligen hjärtan hoppas att ni gillar mina hälsningar från Camilla
 
 
 


Inga kommentarer: