måndag 18 juli 2016

REA-påsar!

Nu har vi äntligen packat klart en mängd REA-påsar till dig till jättebra priser! Värdet i varje påse är minst med 60% rabatt men kan också vara mer. Innehåller i REA-påsen varierar och vi förbehåller oss risken för dubbletter om du köper mer än ett paket, vi försöker såklart att minimera risken. Allt som finns i påsen/paketet syns inte på bilden.

Varje påse har ett tema för att underlätta att lägga in dem i webshopen och idag så presenterar vi de första fem REA-påsarna! Under kommande söndagar, tom augusti ut, kommer resten :)

Inte nog med att du kan handla bra produkter billigt, du får också en extra rabatt på hela ditt köp på 100 kr om du köper REA-påsar för 400 kr eller mer!! Missa inte att skriva in rabattkod; Fyndat vid utcheckningen av din varukorg.

Hoppas du hittar något du tycker om!

http://www.enlitenbutik.net/butik/sorterat-efter-tema/fynd/fynd-wedding/ http://www.enlitenbutik.net/butik/sorterat-efter-tema/fynd/fynd-lite-steam/ 
http://www.enlitenbutik.net/butik/sorterat-efter-tema/fynd/fynd-hogtidsstamplar/http://www.enlitenbutik.net/butik/sorterat-efter-tema/fynd/fynd-rub-on/

Vi hörs på söndag igen!
Glöm nu inte koden Fyndigt om du handlar FYND för 400 kr eller mer.

//Lotta
Inga kommentarer: