söndag 8 maj 2016

En till ny gästdesigner bekänner färg

Hej allihopa!

Jeanette heter jag, men kallas på av pysslande vänner för Tettiz. Jag har i sällskap med tre otroligt duktiga tjejer blivit vald att gästa En liten butik under sommaren och det gör jag med stolthet och glädje! Mitt första uppdrag/utmaning blev att lifta något som Åsa har gjort och det blev faktiskt två alster.

Mitt första alster är inspirerat av detta kort:Mitt kort blev väldigt clean & simple och jag livade upp allt det vita och svarta med en accentfärg - såklart min älsklingsfärg gul i form av utspädd Dylusions paint (färgen heter Lemon Zest). Jag har stansat både cirkeln och texten och i shoppen finns massor av fina dies. Stickersremsan kommer från ett av mina block från Idea-ology - i shoppen finns ett par olika varianter av dessa stickers.

Det andra alstret blev en sida i en av mina art journals, och den är inspirerad av detta kort:
Jag använde färg och vatten för att göra bakgrunden, torkade den och sedan limmade jag fast utstansade hjärtan i olika storlekar på sidan. Även här har jag använt stickers från Tim Holtz Idea-ology-serie. Ta-daaa! Färdig! 

TACK Åsa för inspirationen! Nu hoppas jag att jag kan inspirera nån mer att lifta något, kladda med färg eller bara PYSSLA för att det är kul! 


Ha det gott och njut av återstoden av helgen!

// Jeanette - Tettiz5 kommentarer:

Anna Uhras sa...

Helt enkelt FABULOUS Jeanette <3 Love it!! Två härliga liftar av två härliga kort, kan det bli bättre?! :) Kram Anna:)

Jeanette Wallén sa...

Tack snälla Anna!! :D

Monica =) sa...

Välkommen till DT-gänget Tettiz! Vilka kalasfina tolkningar du gjort, härligt glada =) Jag föll lite extra för den sista med hjärtan, så snyggt att lyfta fram hjärtanen med skugga både på och runt.

Soliga hälsningar,
Monica =)

Jeanette Wallén sa...

Tack Monica!! Känner mig så välkommen! :D

En liten butik sa...

Häftigt värre, du går all in vilket vi gillar! Välkommen som gästinspiratör! kram Lotta