måndag 21 oktober 2013

Bloghop - tema "färg i mörkret"

Hej och välkommen till En liten butiks blogghop. Den här veckan tänkte vi bjuda er på olika alster med temat "färg i mörkret", vilket kan passa bra nu när höstmörkret börjar smyga sig på och lägga en seg trötthet över oss alla. Varje dag kommer ni att få se en liten tjuvkik på ett färgsprakande alster här i bloggen och en länk till en av inspiratörernas bloggar. Förutom ett härligt alster kommer ni dessutom bjudas på chansen att vinna ett litet pris, detta gör ni genom att lämna en kommentar med svar på den fråga som ställs. Om ni är riktigt flitiga att kommentera alla tjejernas inlägg i deras respektive bloggar har ni dessutom chans att vinna ett större pris, en färgsprakande godispåse som även det kommer att lottas ut. :)

Så var flinka med era kommentarer, söndagen den 3/11 kl 23.59 är sista chansen att kommentera. Därefter kommer vi att dra vinnare bland alla kommentarer och presentera vinnarna här i bloggen.

Här är länklistan:
21/10 linaliten
22/10 Fnyz
23/10 Ami
24/10 Maya
25/10 Monica

Idag är ni med andra ord välkommen till min, linalitens, blogg för att se den här layouten och få chansen att vinna en färgprodukt. :)


5 kommentarer:

Päivi sa...

Kul med bloghop :) Ska försöka komma ihåg att kika in varje dag :)

Ha det bäst!

vitatulpanen sa...

En liten fråga...jag har kommenterat på alla bloggar men i och med att man loggar kommentaren på olika sätt på de olika bloggarna så heter jag olika på flera ställen...hur gör ni då?
/ Jenny Andersson/ tulpanen/vitatulpanen :)

Gittans Pysselsida sa...

jag har nu hälsat på hos alla...och även svarat på frågor....hoppas på turen
Kram

Sofia sa...

Jag har nu kikat runt i alla bloggarna, mycket inspiration!!!
Hoppas på tur :)

linaliten sa...

Jenny/tulpanen -> Är vi tveksamma får vi helt enkelt kolla upp bloggadresser, mailadresser etc. Ingen ska hamna mellan stolarna pga av att det loggats olika! Jag har noterat detta och lovar att vi håller koll! :)