söndag 26 juni 2016

Distress cirkel istället för ruta

Hej

Jag har också gjort ett kort på temat distressruta men jag använde mig av en cirkel istället. Jag köpte de gulliga stämplarna med flamingos från Lawn Fawn av Lotta och ville göra ett somrigt kort med dom.

Först skar jag ett papper i samma storlek som mitt kort och i det pappret stansade jag ut en cirkel som ska bli måne/sol ( fri tolkning). Jag gnuggade på två olika gula distress ink , Fossilized Amber och Squeezed Lemonade. Då såg det ut så här:

Sen tyckte jag det såg lite konstigt ut med bara en sol/måne så jag lade på den utskurna cirkeln och hade på mer distress ink på resten av kortet. Jag använde färgerna: Wilted Violet, Picked Raspberry, Peacock Feathers och Salty Ocean. Sen sprejade jag med glitterspray.


Och så här blev det färdiga kortet. Pappret som ska föreställa sanden kommer från ett pappersblock från Kaisercraft och som heter Coastal Escape och som jag inte hittar i shoppen längre. "Sanden" stansade jag ut med en die från Lawn Fawn som inte finns i shoppen men den HÄR är liknande. Jag stansade ut mitt vattenfärgspapper med en annan die från Lawn Fawn liknande den HÄR.

Hoppas ni hittat mycket inspiration den här veckan hur man kan använda sig av distress rutor.

Kramar Cissi DS

3 kommentarer:

Anna Uhras sa...

Super läckert Cissi😍 Kram Anna

Cattiegirl sa...

Galet läckert! Och tack för kanon tutorial!
#ÄLSKAR flamingos!
Kram
//Cattie

Emma sa...

Vilken LÄCKERHET!!! Tack för all inspiration!