onsdag 17 juni 2015

Månadsutmaningen -tolkad à la Monica =)

Hej på er!
Cissi har gjort en härlig skiss till den pågående månadsutmaningen. Den var jag ju tvungen att testa, skisser är ju så kul tycker jag!
Förutom skissen skulle det vara födelsedagstema, lite glittrigt och turkost också. Det har jag fått med, fast skissen har jag vridit lite på.

För mej som gör kort var det klurigaste att journaling finns med på skissen. Nu måste man ju inte följa skissen helt exakt utan snarare tolka den men jag finulade lite o klämde dit en tag med text. Får se om Cissi håller med om att det är journaling jag klämt dit =)

Min tag är inkilad under mönsterpappret och sitter fast i snöret helt enkelt!
Motivet är en stämpel från Bildmålarna färglagd med Copics från mina egna gömmor.
Papperskanterna har jag ruggat upp och färgat in med en brun dyna. Just denna sorten från Ingvild Bolme är så galet bra, de fäster också på t ex clearstamps som annars kan vara lite kinkiga.

Material:
Papper från Pink Paislee, ostduk infärgad med mist, kakserviett, Manillatag, blomma, bokstavsstickers från Glitz, glitterlim, 3D-kuddar, snarlikt snöre

Hoppas du också vill hänga på Cissis härliga utmaning!
Glada sommarhälsningar,
Monica =)

3 kommentarer:

cissi sa...

Vilken fin tolkning av min skiss Monica, som sagt det behöver ju bara vara en tolkning:)

Elin sa...

Fint! :-) jag gjorde också en variant till utmaningen men glömde att det skulle vara födelsedagstema... Får väl göra en ny.

Monica =) sa...

Hej Elin!
Lätt gjort att missa nån del =) Kul att du vill vara med och tävla!
Somriga hälsningar <3