onsdag 24 december 2014

GOD JUL!

Äntligen är dagen här, Julafton är och knackar på dörren och jag längtar till julmaten och klapparna ikväll. Det är bara att erkänna att jag är barnsligt förtjust. Hoppas du hunnit skicka alla dina julkort annars får du passa på och skicka några Gott Nytt År istället.

Nedan kommer lite inspiration från En liten butiks inspiratörer och den produkt de visar upp är den produkt som du kan vinna! Det enda du behöver göra är att lämna en kommentar sen kommer en vinnare att lottas och vinnaren vinner alltså de produkter som Inspiratörerna har visat, en julklapp bara till dig!!

Lycka till!


Här kommer en Julhälsning från mig, Tesa. Jag vill önska Er alla en riktigt God Jul.
Kalle Anka på tv:n, massor med god mat, en hel del godis och inte att förglömma....JULKLAPPAR :) Dagen tillbringas med mina föräldrar och systrar tillsammans med våra familjer så vi är ganska många varje år som samlas och myser ihop en sån här dag ♥
Det här är mitt alster och produkten du kan vinna är denna. En härligt rutig bakgrundsstämpel från KaiserCraft. Övrigt material kommer såklart även dom från shopen.Julhälsningen från Linaliten blir en layout med bilden från årets julkort och jag är nog mest nöjd med att vi lyckades fånga en dag med snö, vilket tyvärr varit en bristvara än så länge. Julen för mig är annars en chans att ta det lugnt och njuta med mina nära och kära, vilket jag tänker göra även i år! Produkten jag valt ut till vinstpotten är en härlig burk med Confetti Sequins.
Hej Fnyz här och önskar God Jul! Här hemma består julen av mycket ledighet för hela familjen (något vi annars inte är bortskämda med då pappan jobbar mycket) så det här är verkligen familjetider! Vi bakar, pyntar och umgås som i de flesta familjer. Jag vill önska er God Jul med denna layout där jag scrappat om årets pepparkaksbak. Min julklapp är "Sn@p - Insta squares and pieces - ´Tis the season" Här kommer en liten hälsning från mig Nick. Jag är tomtesamlare och älskar verkligen julen med allt det innebär av pyssel och mys. Just i år har jag satsat extra på det goda och min familj kommer få smaka ett härligt gottebord. Här har jag gjort en After Eight automat att ställa på gottebordet eller att ta med istället för en blomma.
Min julklapp är Epiphany Chrystals. Det är drygt 30 härligt glittriga kristaller i olika färger.Här kommer en julhälsning från mig Cissi och mina tjejer i form av en layout som är en del av min December Daily det här året. Hoppas att ni alla får en lugn, skön jul och god jul. Min julklapp till vinnaren blir en burk med embossing pulver från Stampendous nämligen den HÄR som jag använde till guldstjärnorna på layouten.God Jul från mig, Anna, önskar jag er alla, med en Mix´d Media inx från Donna Salazaar.


Tyvärr så kan jag inte visa något alster såhär innan jul, det kommer efter att mina barn mottagit sina Neverending cards med avslöjandet om den "stora julklappen".... Jag har istället valt att ge bort en dags deltagande på Scrap & Pearl i april 2015. Om du redan har köpt biljett få får du kanske ge bort den till någon du vill ha med dig :)

God Jul och hoppas vi träffas på Annexet till Globen i Stockholm!

Vi är där för tredje året!!


//Lotta

Monica har precis skadat sin hand så hon gör som jag, skickar en härlig julhälsning utan något alster denna gång. Men en gåva från Monica in i julklappen som vi lottar ut blir ett paket strumpor :)


15 kommentarer:

Anna sa...

WOW !!! Vilken julklapp det skulle vara att få vinna ert scrapgodis paket!!!! Och vilka härliga alster ni bjuderpå så här på julafton, bara det en fin klapp :) God Jul till er alla! Kram Anna

Zora sa...

God jul på er också, det ser ut att bli en spännande julklapp- Nu är det till att hålla tummarna.

Ingba sa...

Underbara alster! Jag önskar er också en riktigt God Jul!
Kram inger

Christel sa...

Härligt att se och tack för alla fina utmaningar och annat under året. En riktigt god jul på er alla också ser jag/vi fram emot ett fint och roligt nytt år tillsammans med er här. Kram Christel

Sofia sa...

En riktigt GOD JUL till er också!

Karin sa...

Roligt att läsa era hälsningar och se era alster. God jul vi ses nästa är!

Birgit sa...

Vilken underbar julklapp ni överraskar oss med! Tack för all inspiration ni ger oss här på bloggen. Jag vill också passa på att önska er alla en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!

Sunie sa...

Vilka underbara gåvor ni har valt ut. Hålet tummarna :)
Jag vill passa på att tacka er för en underbart inspirerande blogg och en super liten butik med riktigt bra service och bra sortiment
Jag önskar er alla en God Jul och ett Gott nytt år

Lena sa...

Vilka fina gåvor ni har valt ut!
God Jul till er alla och gott nytt år.

pelArgoNNiA sa...

God Jul till er alla!

Ellenor sa...

God jul på er också och tack för en inspirerande blogg 😊

Åsa (asali) sa...

Åh, herrejisses vilken julklapp!! Hoppas jag får äran att vinna. Blev ju utan julklapp fastän jag varit riktigt snäll i år. Alla klappar var ju till barnen ;)

Marlene sa...

Så fina alster ni gjort! Och ÅHH vilken julklapp, vem vill inte ha den.

Wanel sa...

Härlig inspiration och underbart roliga julklappar! Håller tummarna!

En liten butik sa...

Grattis Lena till julklappen, även om den kom några veckor efter... :)