lördag 23 augusti 2014

Art Journal

Det var längesen jag kletade och kladdade i min art journal så det var på tiden tyckte jag.

Grunden består av olika bitar mönsterpapper ur serien Wanderlust från Studio Calico och washitejp, en orange och en guldrandig. Jag började med att fylla sidorna med Gesso. Sen fäste jag pappersbitarna och washitejpen med Mod Podge. Tog ett till lager med gesso utspätt med lite vatten över pappersbitarna och lät det torka. Sen börjar det roliga. Stämpla, skvätt, kleta, smeta, rita osv.....
Här är den färdiga sidan. Jag använde en stor stencil från The Crafters workshop (hittar den inte i shopen men den heter Zinnia) och sprayade med Mr Huey´s mist lite här och var.
Chipboard från Prima. Den rosa blomman till höger är egentligen en stencil från KaiserCraft som jag torrembossade pappret med och sen färgade jag in pappret med Distress Ink Worn Lipstick. Över blomman har jag även använt en stencil från Heidi Swapp. Sprayade med Glimmer Mist "Suede" och Mr Huey´s mist i turkos färg.
Lite här och var så använde jag Stampendous Embossing enamel. Biljetter från Pink Paislee.
Stämplar från Stampendous "Cling Butterfly Tune och Deep red Clingstamps "ATC Explorer" (finns ej i shopen för tillfället). Till vänster har jag använt en stencil med Modelling paste. Tog lite Viva Decor inka-gold över den upphöjda ytan.
Hoppas du blev inspirerad att kladda och kleta:)

Ha det bra!

//Tesa

3 kommentarer:

En liten butik sa...

förlåt mitt språk men sååå jäkla snyggt!!

NickScrapShack sa...

super coolt! Blir så sugen att testa - jag som inte är inne i mix media träsket....

Tesa sa...

Åh, tack så mycket Lotta och Helene:)♥♥♥
Kram