tisdag 3 juni 2014

Sökes - Gäst-Inspiratör!

Vi vill ha dig!

Varmt välkommen med en intresseansökan till att bli Gäst-Inspiratör för En liten butik under juli och augusti. Vi söker efter tre inspiratörer som ska skapa till bloggen under sommarmånaderna juli och augusti. Det kanske blir du?!

Jaha vad önskar vi då... Jo vi vill ha dig som är en fena på kort, en kreativ drottning när det kommer till Pocket Scrapbooking (PL), hövding när det gäller mixed media, art journaling, färg och kladd - traditionell/modern/vintage stil spelar mindre roll men främst letar vi efter dig med ett genuint intresse för vardagskonsten i form av Scrapbooking som kan komplettera vårt redan fantastiskt kreativa Inspiratörsteam!

Så här gör du;
- Skapa ett alster med tema FUN WITH COLORS! Alter, Mixed media, Kort, LO, Pocket scrapbooking, art journalingsida, ATC-kort, Smashsida ja allt är välkommet!

- Länka i kommentarsrutan till ditt alster. Där ber jag dig också skriva en rad eller två om hur länge du har scrappat och vad du anser vara just din stil

-  Detta gör du senast den 17 juni, snabba ryck alltså!

- Vi söker tre gästinspiratörer och det kan ju bli du!

Hoppas vi får in just din intresseanmälan :)

Vi hoppas kunna ta beslut snabbt på vilka tre som vi känner kan komplettera Inspiratörsteamet hos En liten butik och samtliga Inspiratörer är med och tar beslutet :) Sen när väl allt är klart så får de tre utvalda ett kit var som det skapas av. Vi hörs när det blir dags!

http://enlitenbutik.blogspot.se/p/elb-inspiratorer.html
11 kommentarer:

cissi sa...

Hej, jag skulle gärna vilja vara Gäst DT i sommar för jag ska inte åka bort på nån lång semester så jag har tid att skapa. Jag har scrappat sen jan 2011. Jag började göra layouter men nu gör jag mest kort och jag tycker mycket om att göra kort med mycket papper och dekorationer men på sista tiden har jag fastnat mer och mer för Clean and Simple och gör mest såna kort och så använder jag gärna nån form av distresser på mina kort. Här kan ni se mitt kort som jag gjort till detta.
http://cissidilnotsmith.blogspot.se/2014/06/annu-ett-kort-med-distresser.html

Karin sa...

Oj får nästan prestationsångest att våga visa mitt intresse för en plats i ert härliga Gäst DT team, men ser ni detta så har jag vågat trycka på skicka :) Jag passar inte in på alla era önskemål, men en fena på kort är jag och jag "fuskar" med pocket scrapbooking ibland. (med större fickor och foton) Annars blandar jag in en hel del alter och vanliga layouter. Jag började med ett bröllopskort 2005 men det är först på senare tid jag har scrappat kontinuerligt. Mitt bidrag till ansökan hittar ni här: http://pyssel.kratos.se/?p=3383

Anonym sa...

Hej
Skulle jättegärna vilja vara en gästinspiratör. Jag jobbar gärna med metall, blommor, och talet tre. Hooppas det räcker. Annars får ni väl höra av er.

Åsa

Mina alster kan ni se på: www.annecyscrapbooking.se där ligger även det blåa album jag gjort till temat ni önskade.

Susanne sa...

Hej på er!
Här kommer min lilla ansökan. Jag är en scrappare som även gör en hel del kort. Har hållt på många år, men tog en paus och har nu hittat tillbaka ;). Jag är en färgglad och busig scrappare med en egen stil.
Välkomna till min blogg, kortet jag skapade till "Fun with Colors" hittar ni HÄR!

Unknown sa...

Hej !
Jag är en korttokig tjej som älskar att pyssla och använda fantasin till olika projekt :)
Kolla in min facebook sida : Helenas pyssel och scrap el blogg : lottiec.blogg.se
Jag har scrappat i ca 9 år och började med layouts till min son som utvecklats till många fler utmaningar !


Ina sa...

Hej,

Här är mitt bidrag
http://pyssel-inas.blogspot.se/2014/06/fun-with-colours.html

Jag gör mest kort, men en del altring blir det också. Stilen är varierande, gillar att testa olika tekniker och stilar. Har hållit på sedan 2007

Tesa/Therese sa...

Här kommer då min ansökan i sista minuten. Jag har scrappat sedan 2007, men jag har pysslat så länge jag kan minnas. Skapar i de flesta material och testar gärna nya tekniker. En sak som jag inte har hoppat på ännu är PL.
Mitt alster finner ni här
http://tesapysslar.blogg.se/2014/june/gast-inspirator.html

Hälsningar från Tesa

Hozzan sa...

En ansökan från mig med. Har "fuskat" inom scrapbooking sedan 2005 men det tog fart 2007 och nu har det blivit en livsstil för mig.
Har ingen direkt stil men tycker om att prova olika tekniker och material. Allt kan användas enligt mig för det finns inget rätt eller fel inom denna hobby.

Här finns mitt alster:
http://hozzan.blogspot.se/2014/06/farg-helt-enkelt.html

pelArgoNNiA sa...

Hmmm? Man kanske inte ger ett så bra intryck när man söker till Gäst-Inspiratör och är ute i sista minuten?! ;-) Men sådan är jag nog lite, jag gillar lite press och jag gillar utmaningar. Då skapar jag nog som bäst.
Här kommer i alla fall mitt bidrag! http://pelargonnia.blogspot.se/2014/06/fun-with-colors-en-liten-butik-soker.html
Jag har alltid pysslat och älskat papper och pennor och vet inte när jag började scrappa. Jag har alltid gjort det! Långt innan det blev ett begrepp.

Unknown sa...

Blev glad över att se på facebook att ni hade förlängt ansökan till gäst-inspiratör under sommaren till den 21. Här kommer mitt bidrag
http://helenaspysselmakeri.blogspot.se/2014/06/funwithcolors.html
Jag började scrappa under 2013, gillar att skapa kort. Min stil är stilren, gillar när det är balans i kortet. Gillar även att måla med akvarellpennor.

Annica sa...

Hejsan,
Puh, jag hann! Upptäckte idag att ni söker gästinspiratörer. Jag vill gärna bli en av dem. Jag har scrappat i 10 år. Jag gör LOs, kort och nu över på senare tid PL. Min stil är ofta 'clean and simple' och färgglad. Mina bidrag finns här: annicasscrapblog.blogspot.com

Hälsningar,
Annica