måndag 4 november 2013

Temavecka - kort till pojkar och män

Hej och välkommen till vår temavecka med kort till pojkar och män. Veckan kommer givetvis avslutas med en samling kort till fars dag. :)

När jag gör kort till män försöker jag hålla igen på dekorationerna och hålla det ganska enkelt, eller med olika texturer, tekniker eller helt enkelt sådant som fångar intresset av hur det tekniskt sett är uppbyggt. Dagens kort är väldigt enkelt och innehåller få beståndsdelar, men fångar ändå intresset. Jag började med att skvätta Distress paint broken china med en pensel på min kortbas av Bazzill Kraft Classic. Och skvätta kan jag lova att det gjorde, jag hade färgstänk över klänningen och till slut även på golvet eftersom jag lyckades tappa kortet uppochner.Sådana gånger är jag extra glad att jag har ett stort "skrivbordsunderlägg" under stolen. ;) Stjärnorna har jag ritat dit med en stencil som tyvärr är slutsåld, men det finns många andra snygga i butiken t ex Joggles stencil Shooting Stars. Vanlig svart sytråd är fastsatt med häftklamrar och glittret har jag limmat dit med en limpenna.2 kommentarer:

Päivi sa...

Härligt och fantasifullt kort! Denna vecka ser jag fram emot. Gillar verkligen att göra kort till killar både stora och små :) så jag ser fram emot en massa inspiration denna vecka :)

Ha det bäst

Monica =) sa...

Härligt busigt o ändå lite stilrent/vuxet!
Inspirerande!!

Kram Monica