söndag 10 november 2013

Fars dag

Idag är vi många som har fäder att fira om det så är våra egna, våra barns, våra respektives, våra föräldrars eller någon annan signifikant man i vår närhet. Därför tänkte vi passa på att försöka sprida lite inspiration med ett gäng fars dag-kort.

Jag börjar med att visa ett kort där jag till större delen använt mig av Prima tags and tickets School memories. Jag har t.o.m. använt mig av förpackningen som fick bli mitt bakgrundspapper. För att avsluta det hela har jag satt dit en dymoremsa och några Enamel Dots Cut and Paste Adorbs.Lustigt nog så har jag valt samma tag som Lina till det här fars dagskortet. Jag valde även en fin blomma från Primas Wishes and dreams flower mix och en Wood Veneer Atlantic från Studio Calico. Guldfärgen kommer från Martha Stewart och stencilen är Mini Tile Texture. Fars dagshälsningen står inne i kortet.

2 kommentarer:

Päivi sa...

O no... Jag hade just på g ett julkort som är väldigt likt det översta farsdagskortet :D :D :D Nu får jag nog skippa att göra klart det för annars ser det ju ut som jag har liftat men det har jag ju inte .... hihi...scrapvärlden är nog ändå rätt lite till slut... :)

Fantastiska kort av er båda!!!

linaliten sa...

Äh, klart du ska göra klart det Päivi! :) Och skulle någon tro att du liftat gör väl inte det nåt, men vi hittar ju inspiration på så många ställen att det inte är konstigt om man får samma idéer ibland! :)