lördag 10 augusti 2013

Var stark, modig och kreativ

Idag har jag gjort ett kort igen, jag ville använda den coola stämpeln Pointing Midge och lite mixed mediaprodukter som jag fick i mitt paket. Jag tycker att den här stämpeln är jättehärlig och Midge ser ut att vilja säga något viktigt. Jag kan tänka mig massor av roliga citat som skulle passa men när jag började tänkte jag att jag skulle göra nån sorts art journaling men se det blev ett kort av det i slutänden. Roligt hur det blir ibland.
 
 
Jag började med att stämpla och färglägga Midge, jag använde Distress Markers till det. Sedan stämplade jag henne igen på en post-it och klippte ut och lade över henne som en mask. Jag klippte även ut ett moln på frihand som jag använde som en mask när jag färgade in bakgrunden med distressfärg. Jag tog lite Pearl Ex på ett finger och duttade runt henne så att hon är omgiven av ett skimmer och så lade jag på en mask från TCW och sprayade guldmist över så att det kommer ut guldskimrande "strålar" runt henne. Det syns inte så bra på bild, skimmer är svårfotat.

 
I mitt paket låg en liten burk Inka-Gold i färgen Harmatite som var mörkt gråskimrande. Jag ska vara ärlig och erkänna att jag inte har nån aning om vad man egentligen använder Inka-Gold till men jag tog en fuktig pensel och använde det som färg till mina träbokstäver och det blev jättesnyggt! När det torkat så duttade jag prickar med gelroller-pennor och med Liquid Pearls. Jag avslutade med att fästa washitape från YouDo och sen stämplade jag washitape med en primastämpel på vanligt kopieringspapper och klippte ut och fäste ovanpå, så smart att kunna få vilken färg man vill på tapen! Jag hittade en stämpel i mina gömmor som passade till texten också och jag tycker kortet blev lite roligt och annorlunda.

1 kommentar:

En liten butik sa...

Fantastisk uppmaning som alla bör följa och färgläggningen var superfin!