lördag 3 augusti 2013

Hej hej Monica!

Hej där!
Lite kul att leka med titeln eftersom det är ett "hej-kort" från mej. Första gången jag hörde låten "Hej hej Monica" höll jag på att köra av vägen =)))

Som du kanske sett har Lotta fått in superfina mönstrade Tissue papers i shoppen. Nu när det är semester så har jag äntligen passat på att greja lite med sånt här skojigt papper även om mitt är enfärgat grönt. På kortet jag visar har jag gjort en bakgrund med pappret. Jag knycklade helt enkelt ihop det och limmade fast lite slarvigt ojämt med hjälp av Multi medium. Motsvarande produkt i shoppen är Mod Podge. När det torkat la jag ett tunt lager över pappret som en lack för att få bra o mer tålig yta.

När jag ändå var i lektagen så fixade jag till mina kvadrater genom att helt enkelt stämpla distressdynor på vitt papper! Men nu ska du få se hur det blev:

Ovanpå mina distress-kvadrater har jag stämplat med Washitejp-stämplar och en textstämpel. Pilarna är en skojig rullstämpel!
Just de här blommorna finns inte längre men det finns ett annat kul paket som hade funkat lika bra! Spana in de fina virkade blommorna som ingår!!
Under blomman har jag en finfin minidoily och i mitten hittar du en snygg enamel dot!

Kvadraterna är delvis monterade med 3D-kuddar för att få lite mer höjd.
När jag stämplade texten på den gröna rutan tyckte jag det blev för skarpt. Allt kan fixas: jag målade på Gesso o torkade av med våtservett så det blev lagom dämpat.

Experimentera på i sommarvärmen!!

1 kommentar:

En liten butik sa...

Tissuepaper blev riktigt fin bakgrund, härligt kort!