tisdag 6 mars 2012

Presentset del 1

När grannen fyllde år ville jag uppvakta med en liten present och jag hade länge haft funderingar på att göra en anteckningsbok med plats för hennes trädgårdsplaner. När jag väl sätter igång har jag ofta svårt att stoppa vid bara en idé, så det blev lite mer än bara en anteckningsbok och ett grattiskort. ;) Men resten får ni se imorgon! :)

När jag fick de här romantiska papperen från BoBunny hade jag först ingen aning om vad jag skulle ta mig till, dova färger och det romantiska stuket är en stor utmaning för mig som sällan lyckas trycka dit mer än ett par blommor åt gången. Tror knappt det blev någon blomma nu heller, men det är inte mycket kvar av papperen i alla fall! :)

Här är framsidan, enkelt dekorerad för att det inte ska bli för knöligt när det är dags att skriva i den.Baksidan fick helt enkelt prydas av det vackra fjärlispapperet.Inuti har jag fäst fyra remsor av det mönstrade papperet för att dela upp boken med olika flikar.Ett matchande grattiskort blev det också, väldigt enkelt men papperet i sig behövde inte så mycket mer tyckte jag.Titta in imorgon igen så får du se resten av det matchande presentsetet! :)

Material från butiken
BoBunny Cut Outs
BoBunny Gabrielle Flight
Jenni Bowlin Butterfly chipboards
Cheery Lynn Italian Flourish

3 kommentarer:

Jennie sa...

ursnyggt!!

Lotta sa...

såååå fint! //Lotta

Chris and Paige Evans sa...

Gorgeous book, I love it!