lördag 31 december 2016

Från oss alla till er alla -Ett riktigt Gott Nytt År!

Till alla er som hänger här i bloggen med oss, alla ni som kollar, ibland skickar små kommentarer och deltar i våra utmaningar, till er vill vi ge 
en stor och varm pysselkram!

Kram från Monica, ser fram emot ett fint pysselår tillsammans!


Önskar Er alla ett Gott Slut på 2016 och ett riktigt härligt och fantastiskt Gott Nytt År 2017 !!
Ser framemot ett inspirerande och fint pysselår tillsammans med Er!

Stor varm KRAM Anna U <3 

1 kommentar:

fake Rolex sa...

När det rolex kopia gäller konsumentbeteende är mycket konsumtion baserad på våra egenskaper hos personlighet och mänskligt fake cartier beteende. Dessa påverkas av denna enastående situation - så snart det är över kommer dessa beteenden att återvända. De som gillar watchmaking fake IWC eller som älskar statussymboler [förväntas fortsätta att göra det]. Idag är det komplicerat att fake audemars piguet konsumera dessa produkter, och det finns ingen mänsklig kontakt, men när livet återupptas kommer beteenden att uttrycka sig på samma fake panerai sätt. Detta kommer inte att förändras.
Det som kommer att förändras eller påskyndas fake hublot är några mönster som utvecklades eller främjades under krisen. Till exempel digital inköp, e-handel. Vårt fake seiko enda sätt att konsumera många saker är att köpa dem online. Vikten av onlineförsäljning har vuxit enormt för de flesta företag fake rolex under inneslutningen.