fredag 4 september 2015

Utmanad av Lotta

Som Susny skrev igår så har vi blivit utmanade av Lotta. Jag fick utmaningen att lifta något alster av AJ's design (behövde inte vara bara från henne utan även alster som hon har lagt upp på pinterest tex).
Med facit i hand så inser jag att jag undermedvetet har fegat ur och valt ett alster som inte innebär så mycket kladdande (jag gillar inte att kladda och att bli kladdig på händerna...det är något fel på mig). Jag valde ett alster som jag fastnade för på en gång. Det var raka linjer, precis som jag gillar ;P

Nästa gång får du se till så det bara är en massa kladd Lotta! Inga "undermedvetna" kryphål för min del ;D

Här är iallfall LO'n som jag valde att lifta till ett kort (där fegade jag ur igen och valde kort istället för LO...)Och här kommer min lift...ning(?) :)

Jag älskar pappersstripporna! Det var en rolig idé som jag inte har tänkt på. Ääälskar även färgerna. Turkost, lila och rosa är så sött! Jag valde rosa och turkost. 

Jag har använt Authentique Crush Kollektion (6x6 Paperpack) som tyvärr inte finns inne men jag kan tipsa om My Bestie Pink Pink Pink Pad eller My Bestie Vintage Violet!
 Kram
Majamelon

1 kommentar:

En liten butik sa...

Superfint och helt klart godkänd liftning! :)