torsdag 20 februari 2014

Med ett block papper...

Hej där!
Jag gillar alla de finurliga små pappersblock som finns, du vet såna där 6"-block med en massa fina, småmönstrade papper. Vad som är extra smart är att papprena så klart matchar varandra!

Men oftast fastnar ju jag för just ett papper som jag använder som bas, fast egentligen är det ju bara att "blanda på".... Jag gillar verkligen starka färger men är oftast rädd att det blir rörigt med för mycket olika mönster på liten yta. Fast i fortsättningen ska jag ta ut svängarna oftare för det blir ju härligt!!!

Blocket jag använt från Prima är slut men det finns flera fina med härliga glad-mönster i shoppen, det här och det här t ex!

Nu ska jag ska visa hur jag menar också; först ett kort så som det oftast blir när jag är i farten:
Två papper blev det ju faktiskt...!! Finfina spetsen hittar du >HÄR<, halvpärlor finns också med.

Ett kort till där jag tagit ut svängarna lite mer:
Här blev det fem olika mönsterpapper ur samma block  + en gul Die-Cut med prickar från Jenni Bowlin. Just denna tog slut på rean men Vintage-varianten finns kvar!
Finfina enameldots fick möta upp det gula o några minirosor kom också med. På blombladen har jag lagt 3D-lack ock katten sitter på förhöjningskuddar.

Glada hälsningar, Monica


3 kommentarer:

En liten butik sa...

Jättefina kort!

Sinikka sa...

två fina kort och fint papper

Rozzan sa...

Tack för dagens inspiration! Jättefina kort du har gjort :)
Vill också passa på att tacka för de fina priserna från adventsutmaningarna i december :) Hittade inget eget inlägg om det så jag hoppas det går bra att tackka här med :) Många roliga saker att pyssla med :)
Ha en fin dag
Kramiz Rozzan