söndag 1 december 2013

Adventskalender #1

1 Advent

Adventsljusstakarna är i fönsten, första pepparkakorna är bakade och första ljuset är tänt, nu känns det som om tomten kan komma när som helst. Bäst att ha paketet till tomten klart redan nu eller kanske tomten ska göra besök och behöver ha med sig någon liten gåva... Det blir din utmaning för dagen!

Dagens utmaning: Skapa en gåbortpresent till tomten (fri tolkning) 

Vinnaren får ett hemligt colourful kit

Länka i kommentaren eller maila scrappa@enlitenbutik.net senast lördag den 7 december för att vara med i adventsutlottningen!

Vi öppnar ny lucka imorgon....

Vinsterna skickas efter julafton, du har ju chans att vinna mer än en!


Adventskalender 2013
Julgran eller hus, ja det skulle bli en julgran men fantasin har ju inga gränser :)

-
Jag har målat en enkel vit skål med något som är tänkt att det ska likna snöflingor med Martha Stewart Pearl Fruit Punch. Med en bra pensel är det enkelt att få till en fin gåva att ge bort, även om det ser ut som att en femåring målat som i det här fallet. ;) Innan jag ger bort den kommer jag att slå in skålen i cellofan och förmodligen fästa en enkel tag med en julhälsning.Gästinspiratören Nick har skapat detta vackra presentkitet! 
Vad skapar du?


Detta händer fram till jul - häng på!

Nu börjar vi räkna ner, 24 inlägg och utmaningar kommer det att bli och självklart 24 chanser att vinna för dig som registrerad kund hos www.enlitenbutik.net.

Du skapar efter temat som anges i inlägget eller använder det som du redan har skapat tidigare och länkar till din blogg eller mailar scrappa@enlitenbutik.net. Länkningen måste ske vid inlägget som utmaningen gäller!

Du kan öka på dina chanser till vinst genom att göra en beställning hos www.enlitenbutik.net. Varje dag med start from söndag så blir alla kunder som gör beställningar i webshopen automatiskt med i utlottningarna av fina priser!

En vinnare per dag utses, lite finare priser och speciella utmaningar kommer det att bli adventssöndagarna, vilka du ser nedan...

1:a advent - gåbortgåva tilll tomten - idag
2:a advent - otraditionellt julkort utan tomte
3:e advent - färgtema krispigt vitt
4:e advent - tema vintage jul 


På självaste julafton kommer alla kommentarer att räknas och vara med i lottningen av en superfin Blogcandy - bilder kommer!

Hoppas ni tycker detta låter som en adventskalender värt namnet :)

God jul!

2 kommentarer:

Johanna1978 sa...

Gå-bort presenter som passar till jul och skapar lite ljus i mörkret. http://darksidedesign.se/2012/11/28/infor-julmarkand/

Rozzan sa...

Eftersom Tomten ska hem till många snälla måste han ju ha med sig en gåva till alla. Här kommer mina altrade tändticksaskar han kan ha med sig och ge bort ;)
http://rozzanscrap.blogspot.se/2013/12/tandsticksaskar-med-spillbitar.html