onsdag 24 oktober 2012

Scrapträff i Mörrum


Varmt välkommen till Mörrum för en härlig Scrapdag.

Plats: Hockeystugan på Jössa i Mörrum (be om vägbeskrivning så skickar jag :))

Datum: söndagen den 4 november
 

Anmälan sker senast den 29 oktober och betalning sker på plats!

...

Klockan: 10:00 - 19:00

Kostnad: 120 kronor - ingår lokal, fika och snacks under dagen (finns möjlighet att värma och laga mat på plats om du önskar)

En liten butik visar bandanateknik och har försäljning under dagen.

Nybörjare eller känner någon som är?Om du är nybörjare och aldrig har scrappat tidigare är du varmt välkommen mellan 11:00 - 12:00 för att få den första upplevelsen med scrapbooking och kortmakeri. Det du får göra under denna tid är att påbörja ett julkort. Material får du på plats. Vill du sedan stanna och fortsätta ditt skapande så kommer En liten butik att finnas på plats och kan erbjuda enklare startkit under dagen och då betalar du 65 kronor för resten av dagen, betalas på plats. ANMÄLAN KRÄVS, se nedan...

Vardags-, elit- eller hobbyscrappare?Ta med dina prylar och delta tillsammans med ett glatt gäng scrappare! Det blir goodiebag till alla deltagare, tävlingar kommer att utlysas under dagen och en demonstration. Vi kommer att visa, friviligt att delta, hur man skapar med bandanateknik. Material bjuder En liten butik på.

ANMÄLAN senast den 29 oktober kl. 12:00
Anmälan sker till scrappa@enlitenbutik.net och det är viktigt att du anger om du vill delta på nybörjarpasset. Vi kommer endast genomföra träffen om minst 6 deltagare anmäler sig.

Hoppas du packar dina saker och kommer till Mörrum en sväng i november!

Varmt välkommen och sprid gärna till alla du känner!

Inga kommentarer: