fredag 16 september 2011

Ask med överraskning...


Då var det dags för mig, Terés att blogga igen... Idag blir det en lite finare gå-bort-present. 

Vid första anblicken ser det bara ut som vilken ask som helst... Det finurliga kommer när  man tar bort locket! Mönsterpappret kommer från BoBunny, Gabrielle och locket är vanlig brun cardstock. Bandet är från Hot of the press och sattes fast med dubbelhäftande tejp.
När du tagit av locket så fälls framsidan av asken ner och vips  så har du en liten kortstation, komplett med  kort i olika storlekar, tags, adressbok, penna och frimärken! På en av tagsen har jag satt fast en metallfjäril som dekoration. Bandet på det stora kortet kommer även det från Hot of the press.  Förutom den bruna cardstocken så har jag använt två nyanser av turkos cardstock till både adressblocket och fickorna.
Locket är sparsamt dekorerat men en hemmagjord blomma med brad i , ett par dekorstenar och en snutt pärlswirl från Prima fick plats iaf! 
Inne i asken sitter ett adressblock som fick prydas av en enkel  blomma  med en glasdekoration i mitten! 
 Det här var verkligen jättekul å göra och det finns en utförlig beskrivning här på hur man gör! Testa du oxå! Lämna gärna en kommentar och hemskt gärna en länk om du testar att göra en själv... 

Kram från Terés3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken fin och fiffig ask

Susy sa...

Men Terés, du har gjort det igen!
En makalös manik!
Åh så fin!

KRAM SUSY

Ziro sa...

Jättefint och praktiskt!