torsdag 7 juli 2011

Svår kortvikning!

Hej i sommarvärmen!

Då var det dags för det tredje kortet i serien. Detta tycker jag får anses som en hyfsat svår kortvikning. Det är väl kanske inget som den absoluta nybörjaren skall ge sig på, åtminstone om man är som jag. Tycker det är halvonödigt med beskrivningar och fuskläser dem gärna. Det resuterar allt som oftast i att jag får börja om/göra om bara för att jag har lite för bråttom. :-)

Det är ett bokkort som ser ut som en bok vid första anblicken, men som visar sig ha en finurlig liten gömma för en present, eller varför inte bara för en hälsning.

Materiallista:

Papper: Ljust beige cardstock, Prima marketing Fairy Flora Collection, Sunny Day. Det använde jag både fram och baksida av.
Jag stansade ut en "kakservett" med hjälp av Cheery Lynn Designs French Pastry. Helt underbar! Inkade in kanterna med distressfärg. Sedan tog jag blommor ur egen gömma, förutom löven.
Bling använde jag med så klart! Både halvpärlor och pistiller. Bandet är från Graphic 45.

 


Insidan blev nästan som en tavla tycker jag.

Vikningen hittade jag hos Scrapdraken!

Tack för titten!!
Liza

7 kommentarer:

Cattiegirl sa...

Oj, wow! Har inte gillat bokboxar innan, men nu ändrar jag mig käpprätt! Hur läckert som helst! Jag vill ha stämpeln, die:n, blommorna (borderpunchen har jag tackochlov redan) och Mozartkulorna...;-)
Kommer bli en lycklig mottagare skulle jag tro!
Kram
//Cattie

Terés sa...

Väldigt fint och rååååsa... :) Jag suktar också efter den där Cerry Lynn kakservetten... Väldigt välarbetat och romantiskt kort!

Kram

Terés sa...

Cheery Lynn var det visst... ;)

Linda sa...

Den underbar Liza!!! :D

En liten butik sa...

Du har verkligen lyft papper, ja allt är bara helt rätt!! Supersnygg bok!

Liza sa...

Tack tjejer! :)

Stephi sa...

åå va snyggt!!!!!!