söndag 8 januari 2012

Grattiskort med reaprodukter

Jag kunde inte motstå att handla från rean hos En liten butik i Mörrum och satte genast saxen i papperen och dien i min Reva när jag fått hem dem. Den digitala stämpeln och kantstansen är mina privata, men resten av produkterna kan du hitta på rean hos ELB! :)

Jag måste säga att den här doily dien blev en klar favorit på en gång, den kommer nog att användas flitigt trots att det är lite krångligt att få bort alla små pappersbitar ur den när man stansat klart. Någon som har ett bra tips på hur man enkelt och snabbt får rent dem från papper så tar jag tacksamt emot dem!? :)

Jag måste nog skriva upp några fler sådana där på önskelistan, Cheery Lynn English Tea Party t.ex. Tur att jag fyller år snart, annars får jag köpa den själv! ;)Material från butikenMy Minds Eye, Hazel paperstack 6x6
Cheery Lynn Italian Flourish
Jenni Bowlin Butterfly chipboards
Glimmer Mist Riptide

2 kommentarer:

Lisa sa...

En nål! Peta in nålen från baksidan så släpper det. Jag brukar slå den mot bordet lite försiktigt först så att jag slår lös det som är halvlöst. :)

linaliten sa...

Jag har petat med en syl, men har inte tålamod att sitta och peta i en evighet! ;) Fick tips om att kolla videon längst ner på den här sidan: http://www.franticstamper.com/cheerylynn.htm
Ska testa någon gång när min lilla dotter inte ligger i rummet intill och sover... ;)