torsdag 24 april 2014

Lottas inspirationsbok!

Inför Scrap- and Pearl i Stockholm skickade Lotta runt en inspirationsbok bland oss DT-tjejer. Tanken var att bl a visa lite Mixed Media-sidor som inspiration i mässmontern.
Nu är ju jag kortmakare och det här med LOs, Mixed Media o stora ytor är inget jag egentligen gett mig på... Så det här är lite av en premiär för mej fast det kan väl kanske på sin höjd kallas för min variant av Mixed Media-light, lite färgstänk blev det ju =)

Jag bestämde mej för att försöka ge en bild av mitt kreativa kaos på en sida. Lite av vad jag gillar med min hobby helt enkelt.

Första solstrålen fick symbolisera min förtjusning vad gäller textstämplar - man kan inte få tillräckligt av dem helt enkelt!
Andra solstrålen blev en lekfull tolkning av min pysselröra och med mycket färg. Färg är glädje!

Fält nummer tre är jag helt enkelt: en inbiten kortmakare som hissnar vid blotta tanken på stora ytor att fylla!
Nästa fält gör att min man ibland blir lite trött....Jag är en skräpsamlare som ser möjligheter med det mesta, men samlar betydligt mer än jag förbrukar =) Bara tänk vilka fynd man gör på en vanlig hundpromenad och toppa det med alla användbara förpackningar...Tror ni fattar!

Mittcirkeln med virkad kant får symbolisera att handarbete över lag är kul!
Sista solstrålen talar för sig själv - Jag har roligt länge helt enkelt =)

Vilken sorts pysslare är du?
Soliga kramar,
Monica =)


1 kommentar:

Sinikka sa...

STOR gillar din sida och kände igen mig helt och hållet i den fina solstråle om ytor som är större än 15x15. Fast that's history :-) Prova på!!!!