onsdag 13 mars 2013

Albumframsida

Har dekorerat ett albums framsida. Här har jag jobbat med yta och struktur. Börjat med att grunda sidan med spetsar, ostduk och pappersspillbitar. Fäster allt med mattemedium.
 Använder även en stencil och duttar i gesso.

 Fortsätter och placera ut min dekorationer som vingar, rosor och fjärilar. Men även lite trasiga smycken och annat åker på. Allt fäster jag med mattemedium och målar i bland lite på dekorationerna. Det bästa är nu om man låter allt torka under natten. Eller så gör du som jag, blåser på med embossingfönen och fixar sedan middag till familjen.  Målar över alla mina dekos igen med gesso. Låter  även det torka ordentligt.
 När allt torkat mistar jag över allt. Håller ganska nära när jag mistar då jag vill ha vissa punkter med färg. Slutligen målar jag på av Duncans-Sparklers över några dekorationer. Målar på två lager och nu glittrar det så härligt. Sparklers kommer snart in shopen.
Ni som kommer till Scrap and Pearl  på Annexet kommer att kunna se albumet live. Vi syns väl?
Kram Katja

2 kommentarer:

Hanna-Marie sa...

wow wow wow! JAG vill se de här live!

Susanne sa...

Ja det kan du ge dig på :) att jag kommer för att kolla på detta underbart fantastiska album... Så snyggt pastelligt :) Vi ses om tre veckor :) Ha det så gott! Kramizar Susanne