lördag 16 mars 2013

Tävling!

Nu börjar solen skina allt mer intensivt och dess stålar värmer mer och mer. Temat på denna tävling är alltså STRÅLANDE. Du ska inspireras fritt av ordet och skapa ett alster; kort, layout, en art journalingsida eller något annat papperspyssligt. Det kan vara en ett strålande glatt barn, en söt solig stämpel, men vi vill att du berättar hur just du inspirerades av ordet STRÅLANDE!

Tävlingen slutar 31 mars klockan 23.59. Alstret ska vara nyskapat till denna tävling men det är okej att kombinera det med andra utmaningar/tävlingar. Länka till tävlingen i ditt blogginlägg. Antingen lämnar du en kommentar här med direktlänk till ditt alster eller så mejlar du en bild till scrappa@enlitenbutik.net Vinnare utses genom omröstning i teamet. Vi berättar vem som blev vinnare omkring den 7 april.

Jag har tolkat ordet strålande genom att klippa ut mönstrade papper i strålform och sedan sy sömmar inifrån centrum och ut. Sedan använde jag mig av strålande snygga papper; HeartsStripes och även från 6" paperpaden samt pappersdekorationerna Whatnots från Glitz serie Color Me Happy.

6 kommentarer:

En liten butik sa...

WOW vilken härlig glad känsla!! Det är så det spritter till... //Lotta

Annica sa...

Hejsan,

Här finns min strålande LO: http://annicasscrapblog.blogspot.se/2013/03/on-top-of-world.html

Hälsningar,
Annica

Marie sa...

Jag har gjort ett barnkort där jag försökt efterlikna strålar.

http://primia.blogspot.se/2013/03/kort-till-en-liten-flicka.html

Malin sa...

Vilken underbar utmaning så här i början av våren...även om det ena dagen är varmt och ena dagen hur kallt som helst här uppe i norr. Mitt bidrag hittar ni här:

http://cri-kee76.blogspot.se/2013/03/liten-solstrale.html

ScrapElla sa...

Vilken strålande utmaning ;)
Här hittar ni mitt bidrag.

http://ellascrap.blogspot.se/2013/03/stralande.html
Glad Påsk!

Kram ScrapElla

cissi sa...

Här kommer mitt bidrag.

http://cissidilnotsmith.blogspot.se/2013/03/just-living-is-not-enough.html

Ha en Glad Påsk!

Cissi