måndag 2 juli 2012

Romantiskt med Marja

Idag kan jag bjuda på en romantisk layout vilket inte hör till vanligheterna. Nu fick jag fina papper från Prima i mitt paket som inspirerade till detta. Fast lite kladd var jag ju tvungen att ha med...
Pappret är jättefint i sig men jag ville ha lite mera djup och höjd, tycker inte om när det blir platt;-) så jag tog ett likadant papper och klippte ut en svamp och några fjärilar. Jag  sprayade med mist över en stencil med små hål i för att få lite mer liv i pappret. Jag har använt papper från Pink Paislee/London Market också. Även blommorna är från Prima.

Jag har highlightat med Glimmer Glam på vissa ställen och på de utklippta motiven. Jag ÄLSKAR Glimmer Glam, man kan få fantastiska effekter med det. Kolla in de fina seten med mist och glam som finns i butiken.


Genom att rulla papper kan man få fin effekt. Här har jag använt en metalfjäril och snören och bundit runt.

Den här stämpeln är underbar, de små ringarna på layouten kommer också från den. På vissa ställen har jag målat med Crackle Paint och sedan suddat lite med Distresser ovanpå det och runt om layouten. Varför göra sig så mycket besvär?? För att jag vill att layouten skall få djup och textur och STÅ UT. Rörigt, kladdigt och lite snett...men sådan är ju jag;-)

Ha en härlig sommar- och scrapvecka
Embellish Life//Marja

1 kommentar:

Lotta sa...

Sååå himla fin!!! I love!