lördag 9 juni 2012

Jag säger Hej Då

Efter moget övervägande har jag bestämt mig för att säga upp mig som inspiratör hos En Liten Butik. Jag har haft en härlig tid här under mina 1,5 år, men nu går jag vidare.  

Jag önskar Lotta all lycka med butiken! 

Jag avslutar med en sommarbild! Min syster gifte sig förra sommaren och nu var det dags att föreviga ett av de runt 700 bilder som jag tog. Hovfotograf som jag var. ;-)

Känner ni som jag, den omedelbara lyckan i detta foto? De skrattade och ser faktiskt riktigt avslappnade ut, trots nervositeten inför vigseln. Jag var stolt att få vara en som fick följa med hela dagen. Jag valde att göra det hela väldigt enkelt. Ett mönstrat papper från Prima, Fairy Belle Firefly, vita blommor i alla de slag jag kunde hitta och vitt bling. Stämplade dit dagens datum. Den vita cirkeln skar jag ut med min Cameo Silhouette.

Vissa layouter behöver man inte överarbeta, där sköter sig fotot på egen hand. Här tog jag pappret för att jag gillar hur det matchar alla färger samt att de såg ut som änglar i sina böljande klänningar allihopa! :) 

Jag önskar er alla en underbar sommar och hoppas att ni kommer stjäla er en pysslestund nu och då. Det gör så gott för själen att få sitta ner och skapa! :)

Tack för mig
Lisa1 kommentar:

Lotta sa...

Tack för din tid hos hos och vikommer såklart att sakna dig men vi följer dig i din blogg! Härligt LO som avslutning! TACK