söndag 11 januari 2015

Mist och stämplar på layout

Ville använda mina mister på en layout så jag började med att skvätta ut lite mist från Tropical Teal och Gold Lame från Heidi Swapp. De färgerna passar så bra ihop. Sen stämplade jag med den HÄR stämpeln med Distress ink i färgen Peacock Feathers. Till slut gned jag in lite turkos incagold genom den HÄR stencilen. Då såg min bakgrund ut så här.


Sen började jag sätta dit lite olika papper bland annat det här fina vellum pappret med guldstjärnor på och mitt foto. Jag embossade tre trä fjärilar med det här embossing pulvret så att de blev guldiga. Hittar inte fjärilarna i shoppen men de här hjärtanen är söta med. Jag använde också dessa söta stjärnor. Om man gillar hjärtan så är de HÄR dekorationerna från Heidi Swapp söta. Till slut kom jag på att jag glömt min titel och hittade några bokstäver bland mina saker hemma, men DESSA guldiga skulle passa perfekt! När allt var klart skvätte jag lite mer mist på ställen jag tyckte behövde lite färg.


Hoppas ni hittar modet att experimentera lite med mist, kladd, stenciler, m.m. //Cissi DS

3 kommentarer:

Gittans Pysselsida sa...

Tack för detta tips, jag provar ibland men får inte det att bli så fint som för andra, nu ska jag testa igen. Jättefint resultat!
Kram

Doreen sa...

This is gorgeous,fab colours and image.xxx

En liten butik sa...

Snyggt! tycker mycket om Kaisercrafts bakgrundsstämplar!