onsdag 2 juli 2014

Motivstämplar på ett annorlunda sätt

Hej på er allihop!

Susanne heter jag, även kallad Susny i scrapvärlden. Jag kommer dyka upp här i bloggen under juli och augusti som gästinspiratös!

I detta, mitt första inlägg, tänkte jag visa er att man faktiskt inte alltid måste färglägga alla motivstämplar. Här har jag lekt med stämplar, vatten, akvarellpapper och ett par vattenlösliga stämpeldynor, i mitt fall Distressdynor.


För att få färgen att flyta ut lite kan man göra på lite olika sätt. På det första kortet mättade jag först papperet med vatten, sedan stämplade jag på min stämpel som vanligt. Som ni ser flöt färgen ut lite grann och gav motivet en suddig framtoning.


På det andra kortet stämplade jag på ett torrt akvarellpapper men hällde direkt efter stämplingen lite vatten på motivet vilket då medförde att färgen flöt ut.

Alla fina mönsterpapper och de två textrutorna "Hello" och "Dreamy Day" kommer från underbara paperpads från Simple Stories och American Craft. Det härliga badkaret kommer från Unity Stamp och den söta sjöjungfrun är en Kraftin' Kimmie.

Övriga dekorationer är vimplar från Kaiserkraft och Jenni Bowlin, flair button från Prima, Cherryblossoms, Bakers Twine från Hemptique och halvpärlor.

Dessutom har jag använt 3D-lack/Accent För att få känslan av vatten på båda korten.


Det var allt för idag! Skriv gärna en kommentar eller skicka en länk om ni gör något med samma teknik.
 

1 kommentar:

Lotta sa...

Vad fina kort - gillar!!