tisdag 28 februari 2012

Tävlingsbidrag Februari 2012

Tema: LOVE svart/vitt

Vilka härliga bidrag vi har fått in till februari månads tävling. Nedan följer alla bidragen, vilket bidrag gillar du mest? Det bidraget som får mest kommentarer får också ett pris - om det nu inte blir samma som vinner imorgon :)


Maria (ej blogg än...)


Mars månads tävling kommer att ligga ute på bloggen om någon vecka, håll utkik! Imorgon får ni veta vem av ovan som vann tävligen LOVE svart vitt och VEM som vinner "kommentarstävlingen" - hjälp din kompis, lägg en kommentar på din favorit!10 kommentarer:

Kattiz sa...

Ja gisses så många underbara bidrag. Och min favorit är... hm lite svårt att välja men så är jag ju helt såld på kugghjul ;) ha ha ha så min kommentar går till Rozzan.

Labbo sa...

Oj vad svårt och välja på alla dessa fina bidrag men jag föll mest för Rozzans bidrag :)

Nick sa...

Håller med. Dessutom sitter jag och grämer mig lite eftersom mitt kort ligger klart men jag hade missat att det var den 27:e som var sista dagen. Ja så kan det gå när inte haspen är på...

Min röst går i alla fall till Martina.

Rozzan sa...

Såå fina bidrag! Vill inte välja en då alla ger mig inspiration, var och en på sitt vis...

Men eftersom jag är galet förtjust i stämplar så går min röst till Kattiz. Den stämpeln är för söt.

Tråkigt att du missade deadline Nick, det hade säkert varit ännu ett kort att inspireras av. Men jag hoppas vi får se det iaf på din blogg:-)

Anonym sa...

min röst går till Kattiz. Den är för söt.

Jafar sa...

Alla är Så fina men min röst går till Kattiz

Alexandra sa...

Min röst går till Rozzan!
Hennes kort inspirerar, engagerar och motiverar mig till att fortsätta utvecklas inom scrappingen!!! Fantastiskt fint och välgjorde som gör att det hårda & mjuka i bilden går samman fantastiskt :)

Nadine sa...

Min röst fallen på Rozzan! Hejja mamma :) / Nadine

Lotta sa...

Grattis Rozzan, du lyckades få flest röster i kommentarern - du får också en liten gåva från En liten butik. Vänligen registrera dig som kund, om du inte redan är det, hos En liten butik så skickar jag ett litet paket till dig inom kort! GRATTIS och tacka dina härliga vänner!

Rozzan sa...

Grattis Kattiz,,Verkligen ett Jättefint kort!
Tack mina vänner och min älskade dotter för era fina kommentarer om mitt kort:-)
Jag bockar och bugar också till En liten butik för en härlig utmaning och för gåvan jag får:-)